Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://animus-studio.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt forme

Sva komunkacija putem kontakt formi, dostavlja nam Vaše upite. Na njh isključivo i jedino ima pristup Animus Studio. Podaci su sačuvani radi lakše komunikacije sa našim klijentima.

Kolačići

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik. Tzv session cookie.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Animus Studio osim kontakt informacija našh klijenata, ne sakuplja niti procesira bilo koje druge informacije o našim klijentima bez izričitog odobrenja,  a i tada radi se o kontakt podacima kao što je email adresa, telefonski broj, fizička adresa poslovnog objekta s kojim radimo (javno dostupne informacije). Web stranica ne pamti podatke o klijentima i upitima, samo statisku posjeta.

Svi upiti se čuvaju na našim radnim sistemima.

Podatke čuvamo do zahtjeva za brisanje koje možete zatražiti ovdje.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ubilo kojem trenutku možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili putem web stranice.

Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Zahtjev za brisanje koji možete zatražiti ovdje. Zahtjevom za brisanje, gube se svi tragovi komunikacije i materijala klijenta korištenog za izradu, i akcija je NEPOVRATNA!

Gdje šaljemo vaše podatke / S kime dijelimo vaše podatke

Vaši podaci ne izlaze Van Animus Studio poslovnog entiteta, te su korišteni jedino u svrhu kontaktiranja naših klijenata.

 

Pravo na pristup podacima

Korisnik/klijent ima pravo na:

  • informacije o obradi njegovih osobnih podataka
  • povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ako osobne podatke obrađujemo uz danu privolu
  • ispravak ili dopunu osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
  • brisanje osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe
  • podnošenje prigovora Animus Studio .d.o.o. ili nadležnom državnom tijelu.

[ultimate_gdpr_policy_accept]